Hvad du lærer i bind 2: Klaverleg for to hænder

NB! Klaverleg for to hænder er pt. udsolgt fra forlaget, men den kommer igen i ny, lækker revideret udgave i slutningen af april 2020. Den er værd at vente på!

Bind 2 tager over dér, hvor bind 1 slutter. Du behøver ikke at spille dig gennem alle sange i bind 1, for at gå videre med bind 2, det er mere et spørgsmål om du har lyst til at udvikle dit spil. 

Spil med begge hænder samtidig

I bind 2 lærer du at spille med begge hænder samtidig, så det for alvor lyder af noget. Det betyder, du lærer at spille efter to nodelinjer, hvor den øverste linje er til højre hånd og den nederste linje er til venstre hånd. Det at kunne spille med to hænder samtidig er bare lige det sjovere end kun at kunne spille melodilinjen.

Tornerose - Klaverleg bind 2 - for to hænder Du lærer bassens toner at kende

I bind 2 spiller du efter de samme ikoner som i bind 1, men i bind 2 lærer du ikonerne til bassens toner, og det er både sjovt og værdifuldt for dit spil. Du vil hurtigt føle fremgang med de nye ikoner (fra citron ned til ananas), fordi du kender systemet og glæder dig sikkert til også at afprøve fx en helikopter, en blomst og et cirkustelt.

Tangentstrimmel - Klaverleg bind 2-for to hænder

Tangentstrimlen, som følger med bogen, passer til alle klaverer og keyboards med normal tangentstørrelse

Kendte sange som pædagogisk trick

Bind 2 består af kendte sange. Kendte sange motiverer børn som voksne til at spille, og din pianistiske formåen udvikles i høj grad gennem bogens 28 sange, så du fx starter på side ét med Mester Jacob og slutter bogen med fx. Midt om natten eller Æblemand. (Se indholdsfortegnelse)

Mester Jakob - Klaverleg bind 2 - for to hænder

Bind 2 bygger bro mellem ikoner og noder

Til sangene hører der et kapitel med opgaver, som bygger bro mellem ikoner og traditionelle noder. Det er opgaver som fx. rebus’er, hvor ikonet sættes i forbindelse med tonenavn eller opgaver, hvor du skal finde den node, der passer til ikonet.

Bind 2 kan bruges derhjemme eller sammen med en musiklærer

Bind 2 tager over dér, hvor bind 1 slutter. Bogen bruges af både børn og voksne enten derhjemme eller hos en klaverlærer. Klaverleg bliver også brugt i skole- og SFO-regi. Materialet er fleksibelt, og du behøver ikke følge bogen slavisk, men det er klart at niveau 1 i bogen er lettere at starte op med end sangene på niveau 3.

laeringskurven-med-overskrift

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling