Mary’s Boy Child som klaverlegskaraoke

af Pernille Holm Kofod den 11. december 2015

Jeg inviterer til sammenspil!

Det er allerede blevet den 3. adventsweekend og jeg vil gerne invitere til sammenspil – en slags klaverlegskaraoke! Du skal spille melodien til Mary’s Boy Child præcis, som du kender den fra Klaverleg til jul og januar, og så spiller jeg akkorder til. I filmen fortæller jeg, hvordan vi lige gør det.

Hvis vi sad sammen side om side, ville jeg naturligvis vente på dig, hvis nu nogle toner driller, men det kan jo ikke her i videoen. I videoen er det faktisk dig, der skal følge med i det tempo, jeg spiller. Det er en super god øvelse til at holde fokus og tempo en hel sang igennem. Jeg er sikker på, det nok skal komme til at swinge!

Du vil hurtigt opdage, hvor i sangen, du måske halter lidt bagud. Disse steder anbefaler jeg, du piller ud og spiller nogle gange, så de ikke spænder ben for dig, når vi spiller sammen.

Hvis ikke det lykkes de første 2-5 gange så fortvivl ikke, det er helt normalt! Det gode ved video er, at du kan prøve lige så mange gange du har lyst.

Fortæl mig gerne, hvordan det gik! 🙂

Tip: Brug et headset, så lyder klangen fra dit og mit klaver mere ens.

Mary’s Boy Child er komponeret af Jester Hairston.

Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda/NCB

Til webshoppen

Rod-bog-m-nyhedslabel

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling