Mere musik på vej i bogen “Klaverleg til jul og januar”

af Pernille Holm Kofod den 27. august 2015

Allerede i foråret fik jeg henvendelser fra klaverlegspianister om, hvad jeg egentlig havde tænkt mig at stille op til jul!?! I er godt nok fremme i skoene, og det vild dejligt! En bog bliver jo heller ikke skabt på én måned, så jeg er gået i julehi, ligesom dem, der filmer årets julekalender til TV.

Min sommer har derfor været ret juled. På stranden har jeg nynnet godt igennem på både Det er risengrød, smask, smask, smask og Højt fra træets grønne top! Min ældste søn blev åbenbart inspireret og skrålede For længe sid’n i Betlehem (Mary’s Boy Child) ud over hele stranden. Han er syv år

Laer at spille klaver

Klaverleg til jul og januar

Skabelsesprocessen har mange faser. Her er hele bogen i sin råskitse spredt ud på gulvet, så jeg kan få overblik, placere sangene rigtigt i forhold til hinanden, mangler der vigtige sange?, hvilke sange skal der købes licens ind til, osv. Alle tanker, ideer og muligheder vendes og drejes. Selv de uendelige mange ikoner mangler at komme på plads. 29 sange bliver det til.

Jeg GLÆDER mig til den er færdig. Den bliver rigtig god! Jeg har særlig udviklet den til jer, der allerede er i gang med bind I (den grønne) eller med bind II (den blå). Der vil være noget til hver smag og alle vil blive udfordret og løftet.

Klaverlegshilsen

Pernille

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Forrige indlæg:

Næste indlæg:

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling