Presse

Download gratis smagsprøve på blå Klaverleg

Gratis-smagsprove-foto-2

Download gratis Mester Jacob og Haren hist i grøften her

Klaverlegs første tyske anmeldelse

Das kann ich alleine! Die geniale neue Klavierschule für Mini’s aus Dänemark

For nylig fik Klaverleg sig en tysk søskend. I denne uge fejrer vi den første tyske anmeldelse. Sylvia von Braunschweig, som beskæftiger sig med classic lifestyle, testede bogen på sin søn Ludwig, 5 år. Det kom der en flot, spændende og ærlig artikel ud af, hvor man som læser også lærer om forskelle og nuancer mellem dansk og tysk kultur.

Kluengelkramfoto

Das kann ich alleine! Die geniale neue Klavierschule für Mini’s aus Dänemark

Se og læs den fulde artikel her: Del gerne, hvis du kender nogen, der kunne have glæde af artiklen

Er du nysgerrig, men ligger dit tyske i glemslen, er vedhæftede pdf et kort resumé på dansk: Det kan jeg alene! Den nye geniale Klaverskole fra Danmark for de yngste

Den tyske Klaverleg hedder Klavierspiel & Spaβ für Kinder, Eltern und Groβeltern. Klik dig ind på Webseitet her: www.klavierspielundspass.de

Børn skal lege sig til musikalitet

Interviewet af Anna Baumeister fra “Post Danmark med rundt”

Børn skal lege sig til musikalitet

 

Musikbog skaber mirakler

En mormors beretning: Jeg er bare en mormor, der engang købte et Keyboard og troede jeg som voksen kunne lære noder, men jeg gav op efter 6 lektioner med sved under armene i AOF. Og den stakkels lærer gjorde virkelig meget for at få min musikalitet i tale, jeg ville jo… Så det kom i kælderen…

Lenes-barnebarn

Læs hele Lene Nielsens beretning om det nye musikalske fællesskab med børnebørnene i selskab med Klaverleg

 

Anmelderroser fra Børn & Bøger, november 2013

Born-og-boger-forside Anmeldelse-Born-og-BogerBørn & Bøger er tidsskriftet for skolebiblioteker, skole- og kulturpolitik samt børn- og ungekultur. Anmelder Anne Grønholdt Andersen skriver: Med noder, der er blevet til elefanter, dinosaurer, citroner, m.m. bliver turen gennem melodien en sjov og spændende leg og en overskuelig fælles opgave med mening for både barnet og den voksne… Klaverleg er metodisk, grundig, valid og visuelt indbydende. Klaverleg kan klart anbefales … det er let at gå til og resultaterne er inden for rækkevidde.

Tips til klavertime i Vores Børn, oktober 2013

Forside-Vores-Born

Artikel Vores

 

MODUS, september 2013

Klaverleg er et alternativ til traditionel klaverundervisning.

Klaverleg er et alternativ til traditionel klaverundervisning.

MODUS er Dansk Musikpædagogisk Forenings fagblad. I artiklen fortæller Pernille Holm Kofod om de pædagogiske tanker, der ligger til grund for Klaverleg. Pernille har som klaverlærer ofte manglet et alternativt materiale til de yngste begyndere eller til de børn (og voksne), som har brug for et andet rygstød end det traditionelle.

Du kan læse artiklen her: MODUS, september 2013

 

Min-Mave.dk anmelder Klaverleg, august 2013

Anmeldelse-MinMaveMin-Mave.dk er ikke kun for gravide, det er også et familiesite, som har anmeldt Klaverleg. De skriver: “Klaverleg er en super sjov og meget nem måde at lære at spille klaver på. Bogen er en blanding af både sjov og læring, hvor også forældre kan lære noget nyt. Det er en rigtig god måde at få samlet hele familien til en fællessang, hvor børnene lægger musikken til, og bliver inddraget musikalsk.”

Læse hele anmeldelsen her

 

Junior Business skriver om Klaverleg, august 2013

Asger alene23. august 2013 af Anette Tvedergaard

Lær dit barn at spille klaver på en nem og sjov måde

Du behøver ikke selv at kunne spille klaver, for at kunne lære dit barn det! Med den nyudkomne bog “Klaverleg” kan dit barn lære at spille klaver via ikoner frem for noder. Allerede fra 4-års alderen.

At kunne spillet et instrument er en kæmpe gave at få med videre i livet.Den geniale bog er skrevet af cand. mag. i musik Pernille Holm Kofod.

Spil med flyvemaskiner, elefanter og gulerødder.

Asger slår ivrigt døren op til moster Mette. Med “Klaverleg” under armen spankulerer han målrettet hen til klaveret, og mens han kravler op på stolen fortæller han ivrigt, at den med kineserne starter med 7 flyvemaskiner, 1 elefant og 2 gulerødder.

Han er 5½ år og går meget op i at lære at tælle. Maestro – vi er klar til koncert! Læs hele artiklen her

Ej Sikken Lej anbefaler Klaverleg

Ej Sikken Lej anbefaler Klaverleg i hele to iPad-magasiner – både i det sædvanlige magasin og i specialnummeret Klik & Lær; Online & iPad. Artiklerne udkom i april 2013

Artiklerne vises her i billedformat:

 

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling