For voksne

Klaverleg er ikke kun for børn. Voksne kan også få adgang til musikkens forunderlige verden ved at benytte ikon-metoden.

Da klaverundervisningen gik i vasken

Voksne mennesker, som gik til klaverundervisning, som børn, fortæller ofte nogenlunde den samme historie. De husker klaverlæreren som en ældre dame, lidt tør og frøkenagtig. De fik kun øvet sig meget lidt, og klaverspillet blev undertiden til sur pligt. Nu er de voksne og det ærgrer dem, at de ikke fik lært at spille klaver. ”Alt er glemt. Tænk, hvis jeg kunne bare lidt”, siger de. Andre klaverglade mennesker har drømt om at spille klaver i flere år, men tror, det er for sent og for omstændeligt at lære.

Nemt at gå til også for voksne

Der er håb for alle klaverglade voksne! Ikonerne er de samme som dem, børnene spiller efter, men sangene hører til et mere voksent repertoire. Det visuelle univers gør det meget lettere at lære at spille – også for dig, der er helt nybegynder.

Tangentstrimmel-Klaverleg til voksne

Tangentstrimlen, som følger med bogen, passer til alle klaverer og keyboards med normal tangentstørrelse

Bliv din egen hyggepianist

Klaverleg for voksne ønsker at gøre dig til din egen hyggepianist. Lad klaveret blive et sted, hvor du kobler af og hygger dig med at spille ægte, levende musik. Du er fritaget for mødepligten ved traditionel klaverundervisning hos en lærer en gang om ugen. Der stilles ikke særlige øvekrav og alligevel vil du ret nemt kunne få en melodi til at flyde. Du kan hygge dig med det i det omfang og på de tidspunkter, der passer ind i netop dine behov.

I skovens dybe stille ro - Klaverleg bind 1

Læg ud med succesoplevelser

Det er Klaverlegs erfaring, at voksne begyndere hellere end gerne starter med det letteste af det letteste, nemlig børnesange. Men der går sjældent lang tid før de spørger efter et mere voksent repertoire. Derfor indeholder spillebogen Klaverleg for børn, forældre og bedsteforældre seks sange for voksne. Hvis du er nybegynder, er det en god idé at starte i spillebogens  begynderrepertoire, så du kan lægge ud med nogle succesoplevelser.

Amazing Grace-Klaverleg bind 2-for to hænder

Sulten efter flere voksensange

Er du sulten efter flere sange for voksne, kan du købe dem i webshoppen som downloads i pdf-format. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at spille din nye sang. I webshoppen finder du også en kategori med sange for begge hænder.

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling