Hvad du lærer i julebogen

Til julen hører musik! Mange børn og voksne elsker at spille julens sange. Det er den tid på året, hvor vi spiller og synger allermest. Det er hyggeligt og det er sjovt.
Nu er det jul igen
Julebogen Asger

Klaverleg til jul og januar fokuserer først og fremmest på julens sange, men den bevæger sig også hen over nytår, favner vinter og slutter med sange til fastelavn. Det er en bog, du kan gemme og finde frem til jul og vintertid de næste mange år.

Inspirationsmedley fra julebogen

YouTube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

Klaverleg til jul og januar lægger sig til klaverlegsseriens bind 1 og 2

I julebogen lærer du efter de samme principper som i bind 1 og 2. Bogen består af en masse klassikere, så de passer til dig, som er i gang med bind 1 …

Et barn er foedt i Betlehem

… og til dig som er i gang med bind 2. Julebogen indeholder på den måde sange, som er noteret på én nodelinje samt sange, hvor du spiller efter to nodelinjer.

Juletraeet med sin pynt

Der er noget til enhver smag på begge niveauer, bl.a. Glade jul, Nu er det jul igen, Risengrødssang, På loftet sidder nissen, Højt fra træets grønne top, We Wish You A Merry Christmas og Rudolf med den røde tud. Se indholdfortegnelse.

Kom godt i gang!

Er du helt ny ved klaveret er det godt lige at have spillet de første sange i bind 1 før du kaster dig over julebogen. Julesange er bare lige lidt sværere at spille end den førte håndfuld sange i bind 1.

Klaverlegs Laeringstrappe

Musikalske opgaver, der bygger bro mellem ikoner og noder

Ligesom i bind 2 har også julebogen et kapitel med opgaver, som bygger bro mellem ikoner og traditionelle noder. Det er opgaver, hvor du f.eks. skal forbinde ikon og node, tonerebus og spille efter noder.

Bjaeldeklang freebie

Læs mere

Shop

Hvad du lærer i bind 1

Hvad du lærer i bind 2