Anmeldelser af Klaverleg – din feedback

4,8
16 har anmeldt Klaverleg
Virkelig god81%
Meget god19%
God0%
Mindre god0%
Dårlig0%

den bedste bog

30. december 2022

da jeg så denne bog sagde jeg wow vor fedt og jeg har lært sår maget af den bedste klaverbog længe

adelaide

Fantastiske bøger

26. februar 2021

Kære Pernille

Jeg er 19 år gammel, og har haft så meget lyst til at lære at spille klaver, at jeg søgte på YouTube for finde videoer om klaver spil for begyndere. Så fandt jeg en af klaverlegs videoer og undersøgte hvad det var for noget nu har jeg snart købt alle bøgerne mangler kun den sidste “Klaverleg bind 3” det var nemt at komme igang med🎼🎵🎶😁

Så mega meget ros herfra til dig

Pernille Holm Kofoed og illustrator Sandra Scholler Olsen

Klara

Vildt god klaverlæringsbog 🙂

27. august 2020

Min datter har fået bogen og kan næsten ikke lade være at spille. Hun startede med bog nummer 2, da hun allerede havde spillet lidt for sjov. Nu kan hun allerede spille lidt med begge hænder sammen. Vores hus fyldes med musik!

Vi siger tak herfra🎶🎵😊

Helge

Corona stoppede ikke klaverspillet

3. juni 2020

Corona stoppede ikke klaverspillet

Min datter på 6 år har i noget tid gået til klaver, men klaverlæreren måtte ligesom alle andre aflyse al undervisning under coronanedlukningen. Istedet fandt jeg denne bog, hvor jeg kunne hjælpe min datter med at spille derhjemme. Jeg kunne tilmed hjælpe hende dér, hvor hun havde brug for det. Vi er virkelig glade for bogen og anbefaler den gerne, hvadenten det er med eller uden en lærer.

Mary M

Veronika

22. maj 2020

Vildt!

Wow! Helt tilfældigt stødte jeg på en video på YouTube, hvor det helt perfekt bliver forklaret, hvordan man skal bruge bogen. Ideen er simpelthen helt super! Så snart jeg får mit klaver, køber jeg helt sikkert alle fire bind 🙉👍For begyndere, som ikke kan noder, er den bare tip top! Super med alle de kendte sange! Også at alle sangene står nævnt på hjemmesiden.

Veronika

Vicki Svale

25. april 2017

Faktisk så er jeg 40 år gammel, men jeg har altid drømt om at lære at spille klaver, siden mine forældre droppede det på mine vegne, som barn. Jeg har endelig investeret i et elektrisk klaver, og dine klaverlegs bøger kommer som sendt fra himlen.

I stedet for at skulle kæmpe med online studier i noder, eller at skulle gå til klaver, kan jeg nu bare sætte mig hen og spille. Jeg håber at klaverspillet kan blive en fælles hobby for min datter på 3 og mig, hvorfor jeg også har bestilt de sidste 3 bøger med posten. Jeg kommer nok aldrig til at spille Bach og Mozart, men børnesangene med min datter er jo næsten endnu bedre. Og hun har allerede fattet interesse for klaveret, fordi hun ser mig spille.

Så jeg synes det er verdens bedste ide.

Tak

Vicki Svale

Anne Lykke Langlo

5. november 2016

Hej, kære Pernille

Bare nogen hurtige ” taknemmeligheds – noder ” til dig🎶🎼🐬 🎻🎺🎤

Min sjoveste oplevelse efter sommerferien.

Jeg skal have 4 klaverelever fra 5 – 9 år gamle og jeg har aftalt med forældrene, at jeg synes din klaverlegs-skole lyder som den mest spændende ide, for at komme i gang…

De anskaffer sig materialet før sommerferien. Jeg er spændt på, at undervise dem og er nok forberedt på, at jeg er “LÆREREN” og de er “ELEVERNE”

Jeg beder dem slå op på den første side og så prøve at spille efter ikonerne…

Alle som en gik de i gang og spillede nærmest uden tøven hele første melodi, ok (Jeg fortalte dem, at jeg var ret imponeret) Så tager vi da også den næste sagde jeg…

Den næste gik lige så fint og jeg sagde ok den næste kan I så få for, som lektie… 👑😃

Alle fire udbrød, jamen den har vi også spillet ok, så den næste da… Jamen vi har spillet hele bogen færdig

Ha, ha, ha, jeg må nok sige, at det var verdens største glædelige overraskelse for mig, så du kan nok forstå at de hurtigt kom igennem den første bog og nu er i gang med den næste og også lige inden om julebogen også 😄😃😄😊

Ja, jeg kan kun sige, at alle er enige om at din nye klaverleg (Klaverleg fra ikoner til noder), skal være det næste sjove projekt .

Kærligste hilsener fra klaverlærer Anne Lykke L.

Anne Lykke L anglo

Jesper B

14. marts 2016

Hej Pernille!

Tusind tak for dine Klaverleg-bøger, vi har meget stor glæde af dem. I foråret 2015 fik jeg den første bog anbefalet af moren til en af min ældste datters (nu 8 år) klassekammerater. Jeg skrev ‘Oles ny autobil’ ud, og da min datter havde prøvet den, var jeg overbevist og bestilte begge bøger.

Jeg blev mest overrasket efter at min ældste datter havde spillet lidt og havde ladet bogen stå på klaveret. Min yngste datter, der den gang lige var fyldt 4 år satte sig selv til klaveret og spillede fra bogen uden nogen form for hjælp!

Da jule/vinterudgaven kom, købte jeg den med det samme sammen med nogle ekstra af de første bøger til nogle, der havde lånt bogen og gerne ville have den selv. Jeg har efterhånden anbefalet og lånt ‘Klaverleg’ til mange, der siden har købt den.

Min ældste datter er nu begyndt at gå til klaverundervisning, men hun bruger stadig ‘Klaverleg’-bøgerne. Da vi havde familien til fødselsdag, sagde vores fætter på 17 år, at han også ønskede sig bogen. Han havde prøvet at lære at spille klaver efter forskellige videoer på Youtube, men det havde ikke virket – det syntes han, at ‘Klaverleg’ giorde, da han prøvede den hos os, så den fik han i fødselsdagsgave, og den står på keyboardet, når vi besøger dem.

Der er kun én ting, jeg savner i klaverleg-bøgerne: nogle tre-/firhændige stykker, så jeg kunne spille sammen med børnene.

Du har virkelig givet os meget fornøjelse med de bøger.

Venlig hilsen

Jesper B., Tove 8 år og Inge 5 år

Jesper B

Ea Philippa

19. januar 2016

Kære Pernille

Jeg har bare lyst til at sige tak til dig, for det fantastiske koncept, du har udviklet. Begge mine drenge på 3 og 7 er fuldstændig vilde med bogen, og den store øver og øver og nyder det simpelthen i fulde drag. Min kæreste og jeg er begge 2 musikere, og vi bliver helt lykkelige over at opleve, at Sylvester – vores største, oplever den glæde, fryd og nydelse ved musikken, som vi selv kender så godt – han sidder nu og finder på øvelser selv – f.eks. “Nu vil jeg prøve om jeg kan spille sangen uden at have symbolkortet på klaveret, nu vil jeg prøve, om jeg kan spille den med bogen lukket, nu spiller jeg den i en anden oktav, nu spiller jeg den med lukkede øjne.” Han kan næsten ikke holde op med at øve! Og vores mindste på 3 kommer og tager min hånd og siger – “Nu skal du hjælpe mig med at spille bog-sangene”, og så skal jeg hjælpe ham med at holde styr på, hvor han er kommet til i noderne. Det er simpelthen fantastisk! Af hjertet tak for det fantastiske arbejde, du har gjort.

Ea Philippa

Kirsten O.

20. september 2015

Mit autistbarnebarn (Mads 19 år) har megen glæde af dine klaverbøger. Jeg er meget interesseret i den nye julebog, som jeg håber når at udkomme inden jul.

Kirsten O.

Lone, Matilde og Karoline

5. maj 2015

Kære Pernille.

Først af alt stor ros til dig og dine bogudgivelser. Mine børn og jeg spiller nu på livet løs….det er meget motiverende at kunne spille en genkendelig melodi med det samme som ny klaverspiller.

Sidste december blev vi bevidste om, at det især er ved juletid, at klaveret kan bruges ekstra meget rundt i vores familie til diverse julearrangementer, da det er der vi synger mest ihærdigt. Så nu skriver vi til dig med et ønske om, at du vil lave en klaverleg udelukkende med julesange. Tænk hvis vi kunne lære at spille til familiens sang om juletræet. Vi køber den i hvert fald gerne 🙂

Mange hilsner

Lone, Matilde og Karoline

Lisbeth og Anna

19. december 2014

Kære Pernille.

Først og fremmest et stort tillykke med din anden udgivelse!

Vi skal herfra og dvs. især fra vores datter Anna, sige dig et stort tak, fordi din anden bog netop kommer nu. Siden september sidste år er Anna taget afsted til klaverundervisning hver uge med din første bog i hånden, og nu er hun helt parat til ”Klaverleg for to hænder” J Det er virkelig timet.

Mange gode julehilsener og tak for alle dine initiativer i både bogform og på nettet.

Lisbeth og Anna

Vicki J.

20. november 2014

Hej Pernille

Jeg har selv gået til klaverundervisning i mange år, da jeg var barn – men klaverleg har gjort det hele så meget sjovere. Begge mine døtre (6 og 8 år) har fået fantastisk meget ud af bogen og efterfølgende også PDF – downloads. Der går ikke en dag uden en af dem er henne ved klaveret, og vi kan begynde at spille sammen nu.

Solveig har lånt sange med hjem fra musik på skolen og er i gang med at lære noder. Hun synes, det er sjovt at forsøge sig med to hænder og det langt nemmere at lære med klaverleg end med rigtige noder. Frida (den yngste) er også ved at komme godt efter det. Hun har rigeligt i en hånd, men har meget sjovt ud af, at hun spiller noget hun kender. Det er lettere at få melodien ind, når man kender sangene – så kan man næsten høre sig til, hvor man skal trykke næste gang.

Tusind tak for inspiration og klaverglæde. Vi glæder os til den nye bog.

Vicki J.

Jessica H

15. november 2014

Hej Pernille.

Jeg glæder mig meget til Klaverleg for to hænder, da denne klaverundervisning har inspireret mine tre piger og deres kamerater og ikke mindst mig selv.

Det går fremad med spillet, og vi mangler lige at lære at bruge begge hænder. Så din gave vil blive mere end velkommen.

Du har fundet et rigtigt godt koncept, hvor klaverspil kan udvikle børnene hurtigt, samt børnene kan se fremgang på kort tid. Det holder motivationen i gang.

Jessica H

Karin H.

26. september 2014

Hej igen.

Jeg bliver nødt til at skrive til dig igen.

I går kom bogen “klaver leg”. Min datter på 8 år, satte sig til klaveret og morede sig over de små figurer. Begejstringen var stor da hun opdagede at første bogstave passede med tonernes “navn”. jublen blev ikke mindre da “klaviaturet” bag i bogen blev fundet.

Her efter startede hun forsigtigt – inden jeg fik set mig om, havde hun spillet de første 5 sider og sad glad og sang til.

Vi taler om en pige med mega forventninger til sig selv og som ofte giver op, når noget er svært – fordi hun er bange for at det er forkert det hun gør…. – Jeg kunne næsten ikke få hende i seng.

Til morgen vågnede jeg kl. 6 til fin klavermusik og sang…

Tusinde tak for en fantastisk bog – skynd dig med den næste.

Karin H.

Marco S. P.

11. marts 2014

Hvor er klaverleg bare et super godt pædagogisk redskab til at gøre det at lære og spille klaver til en sjov leg. Både vores dreng på snart fire og også os som forældre elsker dit materiale. Vi håber meget at du kommer med flere tillæg vi kan købe og hente her på siden. Også gerne mere til forældrene. Men især kunne vi godt ønske os en ordentlig spand med julesange her til næste jul.

Vi anbefaler meget dit materiale til venner og familie og har også skrevet om vores begejstring over det på facebook. Håber det kan være bare lidt med til at sprede budskabet om dette helt igennem fantastiske produkt.

Mange hilsner fra en begejstret familie

Marco S. P.

Download Oles nye autobil
Oles nye autobil
Jeg sender Oles nye autobil og et udsnit af tangentstrimlen, når du melder dig til nyhedsbrevet. Oles nye autobil er første sang i bind 1. Så er du i gang med det samme! Du vil modtage en mail i din indbakke, som du skal bekræfte.
Klaverlegshilsen, Pernille Holm Kofod
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad er halvdelen af 4?

0
    0
    INDKØBSKURV
    Din indkøbskurv er i øjeblikket tomFORTSÆT MED AT SHOPPE