Hvad du lærer i Klaverleg til jul og januar

Klaverleg til jul og januar er klaverlegsseriens julebog. Julebogen er en slags bonusbog, der i sværhedsgrad og stil lægger sig til bind 1 og 2.

Sange til jul, vintertid og fastelavn

Til julen hører musik! Mange børn og voksne elsker at spille julens sange. Klaverleg til jul og januar fokuserer først og fremmest på julens sange, men den bevæger sig også hen over nytår, favner vintermånederne og slutter med sange til fastelavn. Det er en bog, du kan gemme og finde frem til jul og vintertid de næste mange år. (Se indholdsfortegnelsen)Et barn er født i Betlehem - Klaverleg til Jul og Januar

Klaverleg til jul og januar lægger sig til klaverlegsseriens bind 1 og 2 

I julebogen lærer du efter de samme principper som i bind 1 og 2. Bogen består af en masse klassikere, så de passer til dig, som er i gang med bind 1 og til dig som er i gang med bind 2. Der er noget til enhver smag på begge niveauer.

Juletræet med sin pynt - Klaverleg til Jul og Januar

Musikalske opgaver, der bygger bro mellem ikoner og noder

Ligesom i bind 2 har også julebogen et kapitel med opgaver, som bygger bro mellem ikoner og traditionelle noder. Det er opgaver som fx. rebus’er og opgaver, hvor du skal finde den node, der passer til ikonet, eller du bliver bedt om at spille en melodistump efter noder, dog med hjælp fra ikonerne.

Tangentstrimmel - Klaverleg til Jul og Januar

Tangentstrimlen, som følger med bogen, passer til alle klaverer og keyboards med normal tangentstørrelse

Julemedley til inspiration

Julebogen kan bruges derhjemme eller sammen med en musiklærer

Klaverleg til jul og januar bruges af både børn og voksne enten derhjemme eller hos en klaverlærer. Klaverleg bliver også brugt i skole- og SFO-regi. Materialet er fleksibelt, og du behøver ikke følge bogen slavisk, men du vil opleve en klar udvikling i dit spil fra første til sidste sang. Er du helt ny ved klaveret er det godt lige at have spillet de første sange i bind 1 Klaverleg for børn, forældre og bedsteforældre før du kaster dig over julebogen. Julesange er bare lige lidt sværere at spille end de første otte børnesange i bind 1.

laeringskurven-med-overskrift

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling