Om Pernille

Min første klaverundervisning

Som barn elskede jeg at spille klaver. Min mormor gjorde det let for mig. Hun havde et materiale liggende, som Klaverleg delvis er inspireret af. Min første klaverundervisning bestod således af pærer, bananer og appelsiner. Mormors klavermateriale forsvandt og jeg glemte helt metoden indtil den dag, jeg selv begyndte at give klaverundervisning.

De første spæde streger til Klaverleg

En dag spiste jeg frokost hos nogle venner, som havde en lille pige. Forældrene var i tvivl om de skulle sende datteren til gymnastik eller klaverundervisning. De havde ikke råd til begge dele og havde ikke lyst til at ”spilde” pengene på en hel sæson klaverundervisning på musikskolen, hvis nu det viste sig, hun ikke var helt klar.

Samme aften satte jeg de første spæde streger til Klaverleg. Jeg ville gerne hjælpe mine venner i deres dilemma om gymnastik eller klaverundervisning, samtidig med jeg gerne ville give deres datter mulighed for at lege og skabe musik ved klaveret. Deres feed back et par måneder senere lød: Det bør du da udgive.

Der skulle gå nogle år, men tanken forlod mig aldrig helt. Da Klaverlegs illustrator Sandra Schoeller Olsen til min store glæde gerne ville være med, var der kun én vej tilbage, og det var frem!

Hjælp dit barn i gang med sin første klaverundervisning

Jeg elskede at spille klaver som barn. Klaveret var som en legeplads og som en ven. Musikken var et helt særlig rum at bevæge sig i. Den mulighed vil jeg elske at give videre til mine egne og andres børn.

På besøg hos illustrator-Sandra

Klaverleg er også omsat til tysk. I Tyskland hedder serien Klavierspiel & Spaß. Mere info på www.klavierspielundspass.de

 _____________________________________________________________________________________

Pernilles baggrundPernille-CV-foto til web

Pernille Holm Kofod f. 1971 er uddannet cand. mag. i musik og har i en årrække arbejdet med musikpædagogik både indenfor klaverundervisning og som kordirigent for forskellige folkekor.

Hun er redaktør og grundlægger af forlaget Edition Doremi og har arbejdet som kommunikationskonsulent, projektleder og tekstforfatter på bl.a. Det Kongelige Teater og inden for it-miljøet.

Hun er mor til Asger og Benjamin og omgås i det hele taget mange børn i nærmiljøet. Hun nyder at lære musik fra sig og elsker at puste til ungernes fantasi og forestillingsevne.

Sandras baggrundSandra-CV-foto-til web

Sandra Schoeller Olsen f. 1972 er multikreativ. Hendes kompetencer trækker sig fra maleri og formgivning til tekstil og havedesign.

Som selvstændig dekorationsmaler malede hun i en årrække for bl.a. hoteller, forretninger og offentlige institutioner. Alt fra stor til lille skala. Senere var hun produktudvikler for Geismars Væverier i København. Udover at være Klaverlegs illustrator uddanner hun sig pt. indenfor park og havedesign.

Hun er mor til Sophie og Anna-Belle og har et naturligt flair for leg og fantasi. En kort overgang har hun arbejdet med pædagogik og formidling i børnehaven.

Copyright © 2012 - Klaverleg.dk. Designet af: René Sejling