Dejlig er jorden og hyldest til Michael Bundesen

I dette nyhedsbrev kan du downloade Dejlig er jorden, og det kan du, fordi jeg har lavet en ny udgave af julebogen. Har du købt julebogen for nylig, har du allerede sangen, men mange andre har den ikke.

I denne tid, hvor døde mink, præsidentielle slåskampe og coronatal oversvømmer nethinden, kan det være rart at blive mindet om, at jorden faktisk er dejlig. Og jeg er rigtig glad for Sandras tegning til sangen om jorden, tiden, slægten og sjælefreden. Det er en sang, der virkelig kan noget, og den manglede i julebogen.

Jeg har lavet den i sværhedsgraden svarende til bind 1, så der er ingen undskyldning for at gå i gang. Det kræver dog, at du allerede har tangentstrimlen. Download sangen her.

Dejlig er jorden

Hyldest til Michael Bundesen

Hvis du synes det er for tidligt at spille julesange, så kan du spille Dejlig er jorden som en hyldest til Michael Bundesen og til de mange sange, som han har sat i verden.

Der vel kun få kunstnere som Michael Bundesen, der med skæve vinkler, humor og ironi spejler vores jordiske virkelighed, ligesom han også gavmildt fortæller om Jorden som et dejligt sted og glæden og nysgerrigheden ved det at være til. I julebogen finder du nyklassikeren Den himmelblå, der med tonesproget og et glimt i øjet giver sit bud på dansk jul.

Den himmelblå

Se, de’r den nye julemand, mon han har klejner med? Han vinker til os fra sit rensdyrspand, mens han suser af sted. Jesus bli’r født på anden sal i Magasin Du Nord. Han griner, når du trykker på en fodpedal og si’r goddag til sin mor. Nu det jul og træet tændes på ny, nu det jul i land og by. Og Guds engle små klæ’r sig festligt på og synger i sky … Ære være Michael Bundesens minde🌹

Hvis mangler julebogen

>>> Hvis mangler julebogen, så kan du købe den i Klaverlegs webshop <<<

Klaverlegshilen

Pernille

Download Oles nye autobil
Oles nye autobil
Jeg sender Oles nye autobil og et udsnit af tangentstrimlen, når du melder dig til nyhedsbrevet. Oles nye autobil er første sang i bind 1. Så er du i gang med det samme! Du vil modtage en mail i din indbakke, som du skal bekræfte.
Klaverlegshilsen, Pernille Holm Kofod
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad er halvdelen af 4?