Mariehønen Evigglad som klaverlegskaraoke

Jeg inviterer til sammenspil – en slags klaverlegskaraoke! Du skal spille melodien til Mariehønen Evigglad præcis, som du kender den fra Klaverleg for børn, forældre og bedsteforældre, og så spiller jeg akkorder til. I filmen fortæller jeg, hvordan vi lige gør det.

Hvis vi sad sammen side om side, ville jeg naturligvis vente på dig, hvis nu nogle toner driller, men det kan jo ikke her i videoen. I videoen er det faktisk dig, der skal følge med i det tempo, jeg spiller. Det er en super god øvelse til at holde fokus og tempo en hel sang igennem. Jeg er sikker på, det nok skal komme til at swinge!

Du vil hurtigt opdage, hvor i sangen, du måske halter lidt bagud. Disse steder anbefaler jeg, du piller ud og spiller nogle gange, så de ikke spænder ben for dig, når vi spiller sammen. Gi’ ikke op! Prøv flere gange.

Tip: Brug et headset, så lyder klangen fra dit og mit klaver mere ens.

Musikken er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda/NCB